Advertisement - Why am I seeing ads? Report
   
 

ROBLOX Studio now crashes or Freezes up.

Sort:
Previous Thread :: Next Thread 
Quenty is not online. Quenty
Joined: 03 Sep 2009
Total Posts: 9212
10 Jan 2012 05:17 PM
I don't even have to do anything anymore! Whenever "- Creating toolbar Utilites, toolbar window valid = 1, doc window valid = 1" pops up, ROBLOX Freezes up for a few seconds, and sometimes crashes.

Is this just my fault, or is anyone else experiencing this.
ReplyReport Abuse
Techboy6601 is not online. Techboy6601
Joined: 29 Jun 2009
Total Posts: 4914
10 Jan 2012 05:20 PM
Could you explain what exactly you are doing? Like, editing your place or simply launching RBX.Studio?
ReplyReport Abuse
Quenty is not online. Quenty
Joined: 03 Sep 2009
Total Posts: 9212
10 Jan 2012 05:26 PM
Editing my place. :P I just want to know if it's Vista's fault, or ROBLOX's.
ReplyReport Abuse
flamethrower4567 is not online. flamethrower4567
Joined: 06 May 2010
Total Posts: 4536
10 Jan 2012 09:04 PM
Vista

mine got the blue screen a few days ago

It always takes forever to open studio.

Infact, I'm on a netbook with W7 and it seems to work better then vista.
ReplyReport Abuse
ArceusInator is not online. ArceusInator
Joined: 10 Oct 2009
Total Posts: 30151
10 Jan 2012 09:10 PM
I'm on windows 7 and I have this problem too.
ReplyReport Abuse
MrgamesNwatch is online. MrgamesNwatch
Joined: 02 Feb 2009
Total Posts: 7709
10 Jan 2012 09:14 PM
nope, seems to get past that part and work fine for me. i'm on win7

~I've been to nil and back.
ReplyReport Abuse
pwnedu46 is not online. pwnedu46
Joined: 23 May 2009
Total Posts: 7407
10 Jan 2012 09:46 PM
When was the last time studio DIDN'T crash or freeze up?
ReplyReport Abuse
8SunTzu8 is not online. 8SunTzu8
Joined: 30 Sep 2011
Total Posts: 8199
11 Jan 2012 06:43 AM
Yesterday at 12:47 AM, then the power went out.

jk
ReplyReport Abuse
Bubby4j is not online. Bubby4j
Joined: 25 Dec 2008
Total Posts: 1830
11 Jan 2012 11:05 AM
Google chrome crashes every 5 seconds, but for me (Windows 7), studio seems fine.

Try downgrading to IE8.
ReplyReport Abuse
blockoo is not online. blockoo
Joined: 08 Nov 2007
Total Posts: 15618
11 Jan 2012 01:09 PM
@bubby
Apparently Quenty is too lazy to downgrade to IE8

http://www.roblox.com/Forum/ShowPost.aspx?PostID=61274944
ReplyReport Abuse
8SunTzu8 is not online. 8SunTzu8
Joined: 30 Sep 2011
Total Posts: 8199
11 Jan 2012 02:15 PM
Chrome tells me it has a problem and needs to close, but it never closes...

I think it is my computer, and it only recently started happening.

Firefox is slow, and IE half crashes my computer.
ReplyReport Abuse
blockoo is not online. blockoo
Joined: 08 Nov 2007
Total Posts: 15618
11 Jan 2012 02:18 PM
@8Sun
Chrome does that to me too
ReplyReport Abuse
Quenty is not online. Quenty
Joined: 03 Sep 2009
Total Posts: 9212
11 Jan 2012 03:48 PM
The problem with chrome is the ROBLOX Plugin crashes. If you disable it, you never get the warning...

The problem with studio is just stupid. Also, I can't downgrade due to a UAC.
ReplyReport Abuse
blockoo is not online. blockoo
Joined: 08 Nov 2007
Total Posts: 15618
11 Jan 2012 03:50 PM
well...
sux4u

I guess your only chance is to annoy an admin to the point where they'll do something about it...or ban you :P
ReplyReport Abuse
Quenty is not online. Quenty
Joined: 03 Sep 2009
Total Posts: 9212
11 Jan 2012 04:03 PM
They're probably fix it sometime. I can't imagine ROBLOX going around shooting errors left and right. It's not good for business.
ReplyReport Abuse
8SunTzu8 is not online. 8SunTzu8
Joined: 30 Sep 2011
Total Posts: 8199
11 Jan 2012 08:29 PM
The ROBLOX plugin crashes sometimes...

It does not happen everytime, mostly it is random... It gets annoying too, but ROBLOX runs faster than the original browser, and if I click and offsite add, it does not open IE and nearly crash my PC...

I can also just highlight links and select "go to", instead of copy/paste etc...

It makes navigation easier.
ReplyReport Abuse
8SunTzu8 is not online. 8SunTzu8
Joined: 30 Sep 2011
Total Posts: 8199
11 Jan 2012 08:34 PM
A lot of people do not pay attention to the errors as much as you... There are supposed to be about 5 million active users, logging in for 20 minutes each day.

Not all of them build, and those who do, do not always experience these crashes.

I use edit/build/studio together to do what I need to do, and it only crashes when I make a model of something large, or copy and paste a larger model, sometimes.

I do not get all of the problems as you do. :/ The amount of people who do, is rather minuscule.
ReplyReport Abuse
Quenty is not online. Quenty
Joined: 03 Sep 2009
Total Posts: 9212
11 Jan 2012 09:56 PM
But I'm running Vista, and use Studio for hours. When it crashes in the first 5 minutes, I get annoyed.

Most people just play games. I make them. (Or try)
ReplyReport Abuse
Rensus is not online. Rensus
Joined: 19 Jun 2008
Total Posts: 453
11 Jan 2012 10:54 PM
I'd tell my parents to get me a new computer. Then I would proceed to be grounded. :P
ReplyReport Abuse
Bubby4j is not online. Bubby4j
Joined: 25 Dec 2008
Total Posts: 1830
12 Jan 2012 10:52 AM
I'd upgrade to windows 7, the computer spec requirements are about the same.
ReplyReport Abuse
LegitDuckey is not online. LegitDuckey
Joined: 24 Nov 2011
Total Posts: 2406
12 Jan 2012 12:15 PM
I never got a problem with ROBLOX Studio nor Windows 7...


To reduce lag, use a laptop not a computer.
ReplyReport Abuse
Bubby4j is not online. Bubby4j
Joined: 25 Dec 2008
Total Posts: 1830
12 Jan 2012 12:43 PM
@ligit

What? A laptop is a computer.
ReplyReport Abuse
RATEXmegaGAMER is not online. RATEXmegaGAMER
Joined: 10 Dec 2010
Total Posts: 4013
12 Jan 2012 12:47 PM
@ligit

Best suggestion ever!

[The silence answered my question.]
ReplyReport Abuse
8SunTzu8 is not online. 8SunTzu8
Joined: 30 Sep 2011
Total Posts: 8199
12 Jan 2012 03:20 PM
...

Even people making games do not experience as many issues, since they are not using the entire program.

Yeah... laptops are computers, which normally heat up faster because they are small, and on your hot lap..., their processors are normally slower, and they have a battery life.

Even a gaming laptop does not have the potential a gaming desktop would have.
ReplyReport Abuse
LegitDuckey is not online. LegitDuckey
Joined: 24 Nov 2011
Total Posts: 2406
13 Jan 2012 10:11 AM
@Bub

Computer: Stays in one place, isn't portable.

Laptop: Portable, light.

See?

Yes, they both are computers.
ReplyReport Abuse
Previous Thread :: Next Thread 
Page 1 of 2Goto to page: [1], 2 Next
 
Add a Reply
 
   
 
Advertisement Report