Advertisement - Why am I seeing ads? Report
   
 

Help for Can't Play or Can't Update ROBLOX

Sort:
Previous Thread :: Next Thread 
ben453245 is not online. ben453245
Joined: 12 Dec 2009
Total Posts: 2
01 Jun 2010 09:47 AM
this sucks yo
ReplyReport Abuse
connocclar is not online. connocclar
Joined: 07 Nov 2008
Total Posts: 8
01 Jun 2010 05:57 PM
ok every time i try to build at my place it says error on visit: internal server error.

what should i do its starting to get annoying?
ReplyReport Abuse
xerxesman is not online. xerxesman
Joined: 31 May 2010
Total Posts: 14
01 Jun 2010 10:48 PM
i click play and it says i need to download roblox please help
ReplyReport Abuse
sonickyle is not online. sonickyle
Joined: 01 Jan 2009
Total Posts: 2936
03 Jun 2010 01:53 AM
Installing Roblox

Firstly,
Make Sure You Download ROBLOX To The Desktop. Close Your Internet, Click On Roblox. It Will Say: "Installing Roblox..."
Once It's Done, Wait A Little While And Roblox Will Open. Close It.
Then Go To Start > All Programs > Roblox > Roblox Studio
Done!


Uninstalling Roblox

Control Panal > Programs And Features > Uninstall Roblox

It's Not Fully Uninstalled, So Delete All Roblox Stuff On Your Computer.

Done!
ReplyReport Abuse
kulbir is not online. kulbir
Joined: 22 Nov 2008
Total Posts: 1
03 Jun 2010 04:36 AM
My internet explorer won't work, so i cant start roblox. Is it possible to play it on firefox? O and yeah, ive downloaded it
ReplyReport Abuse
coolboy10000 is not online. coolboy10000
Joined: 07 Jul 2008
Total Posts: 8982
03 Jun 2010 07:48 AM
This just keeps happening to me. I get on a game and my computer freezes. It's never done that before I installed roblox. Also I did go to 2 test servers which may screw it up. Yet because of my younger age (XI) <---latin I dont know how to delete all files with roblox also not wanting to screw up my computer if I do try. The computer is fine, it's new. It froze on me just recently while playing a boxing game. Right now I'm using my backup computer, ( which is a Mac so no I can't even install roblox on this to solve my problem my younger brothers are using their computers most of the time I actually want to play. This has become a growing problem for me and has driven me to actually quitting roblox. Later I just wanted to play so after 2 months I came back. Still doesn't work So I'm thinking of leaving 4 good. Please fix this, like make a different install unit for roblox that works better with computers. Thanks Rees

--coolboy10000 (don't laugh at my name I made this account when I was VII <---Latin numerals again.
ReplyReport Abuse
SuperMarioBros63 is not online. SuperMarioBros63
Joined: 13 Jan 2009
Total Posts: 262
03 Jun 2010 08:23 AM
I dont know which type of problem you are talking about but theres my problem:

I select to play a game,then the new ROBLOX Window appears with the loading GUI Bricks and Connectors,but theres the problem comes. The bricks dont load and after a couple of minutes,it says "You have lost the connection to the game" and my connection DONT DISCONNECT!! This is the ONLY game it happens!!

If the survey is for this problem too,put the download link
ReplyReport Abuse
kirbymarioguy is not online. kirbymarioguy
Joined: 24 Jun 2009
Total Posts: 59
03 Jun 2010 05:25 PM
Sorry if this question was already asked, but everytime I join a game it loads some bricks and connectors, but after a while it stops and says "You have lost the connection to the game." What is going on and how do I fix it?
ReplyReport Abuse
Blobboy13 is not online. Blobboy13
Joined: 10 Sep 2008
Total Posts: 6199
03 Jun 2010 07:26 PM
Here is my problem: I have a split connection between my mother's desktop and my laptop. When I join a game, it doesn't load and it says "You have lost connection to the game."
any way to fix this?
ReplyReport Abuse
jammie2442 is not online. jammie2442
Top 50 Poster
Joined: 18 Feb 2009
Total Posts: 49738
03 Jun 2010 09:34 PM
i cant play any games it just says something about the id. we have tried deleting it and reloading it and there is no software blockong it, please help!, it works solo though o-O
ReplyReport Abuse
jammie2442 is not online. jammie2442
Top 50 Poster
Joined: 18 Feb 2009
Total Posts: 49738
03 Jun 2010 09:36 PM
...
Report Abuse
Sobrenatural is not online. Sobrenatural
Joined: 31 May 2009
Total Posts: 22
03 Jun 2010 10:19 PM
Hello,I am having a problem with Roblox,first I enter a place,then my computer shuts down and stays like that for a few minutes,then when I get back in it says
"Unexpected Error Roblox Needs To Quit,Were Sorry."

BTW This happens all the time I play Roblox it started doing that a few weeks ago.
ReplyReport Abuse
Sobrenatural is not online. Sobrenatural
Joined: 31 May 2009
Total Posts: 22
03 Jun 2010 10:40 PM
BTW My operating systems are Vista and Windows XP,it started doing it on my Vista first :P
ReplyReport Abuse
beastisthebeast is not online. beastisthebeast
Joined: 21 Apr 2009
Total Posts: 30
03 Jun 2010 10:50 PM
Well, I learned about this from experience from about 7 months ago, I wanted to play ROBLOX on my sister's new computer which has Vista because mine broke. I could get on ROBLOX but not into any games. I think Vista is causing one of the problems. I don't know if they fixed that problem or not. I hope they did!

ReplyReport Abuse
noobhunter1389 is not online. noobhunter1389
Joined: 22 Feb 2009
Total Posts: 70
04 Jun 2010 10:55 AM
I got an issue, I'll install ROBLOX, click Play on ANY game, then it just asks me to re-download. This is really doing my head in so please, can someone tell me a solution?
ReplyReport Abuse
Rapidude is not online. Rapidude
Joined: 06 Jan 2010
Total Posts: 330
04 Jun 2010 03:35 PM
Whenever i login and click a page, my account logs out itself, it is still happening on mine
Report Abuse
Rapidude is not online. Rapidude
Joined: 06 Jan 2010
Total Posts: 330
04 Jun 2010 03:37 PM
@beastisthebeast You Need Windows To Play ROBLOX Games


ReplyReport Abuse
noobhunter1389 is not online. noobhunter1389
Joined: 22 Feb 2009
Total Posts: 70
05 Jun 2010 03:33 AM
@Rapidude
Vista is windows, it's the next step up from XP.
ReplyReport Abuse
sonic4500 is not online. sonic4500
Joined: 06 Dec 2008
Total Posts: 20
05 Jun 2010 12:39 PM
I have like an issue, it REALLY sucks, here is it:
When I save my places, it DOES NOT save if i add a script of anything, or a free model.
But it only saves if I have my OWN scripts in it,
Is that causing because I have OpenGL Leagcy Graphicsmode on?
Or if not, reply to me a answer to this problem, PLEASE, this is getting REALLY annoying these days.
ReplyReport Abuse
ambassador8828 is not online. ambassador8828
Joined: 01 Jul 2009
Total Posts: 61
05 Jun 2010 01:27 PM
In my group Roblox Tak Force every time I try updating the ranks even just renaming it it never updates proborly. I try it 2 times then it updates and its ok. But then after a day it goes back to being all messed up and I can't get the ranks to just be correct I messadge uilderman and he said is it still happening and I said yes. But he hasn't responded for 3 weeks and I need help. This bug really anoyying
Report Abuse
slower250 is not online. slower250
Joined: 15 Jul 2008
Total Posts: 417
05 Jun 2010 01:41 PM
help unsupported video mode im using vista

thing says
Unable to run Roblox
Graphics failed to intialize
[1] Unsupported Video Mode

if i use direct3d it says
Unable to Run Roblxo
Graphics failed to initialize
Cannot open Window

and there is also for this opengl or somethnig
like

Thing is not compatible with opengl.
closing ogregl.
Report Abuse
slower250 is not online. slower250
Joined: 15 Jul 2008
Total Posts: 417
05 Jun 2010 01:52 PM
i am also not using admin account
Report Abuse
BrazilianDude15 is not online. BrazilianDude15
Joined: 23 Mar 2010
Total Posts: 1
05 Jun 2010 06:02 PM
WHEN I TRY TO LOG INTO ROBLOX ON THE LAUNCHER IT SAYS REFERESH PAGE AND I DO BUT NOTHING HAPPENS HELP PLZ EVEN THOUGH YOU PROBABLY WONT CAUSE THERES A MILLION OTHER MSGS BUT AT LEAST TRY :(
ReplyReport Abuse
maxin11p is not online. maxin11p
Joined: 29 Mar 2008
Total Posts: 2675
05 Jun 2010 08:18 PM
@BrazilianDude15

If your using Roblox Studio, switch to Internet Explorer or Firefox with IE tab.
ReplyReport Abuse
zombieland117555 is not online. zombieland117555
Joined: 10 Sep 2009
Total Posts: 2
05 Jun 2010 11:16 PM
every time i click the play button below the game it dosnt play it it stops finding servers
ReplyReport Abuse
Previous Thread :: Next Thread 
Page 3 of 29Goto to page: 1, 2, 3, 4 ... 28, 29 Prev Next
 
Add a Reply
 
   
 
Advertisement Report